vineri, 22 noiembrie 2013

Fa-ti un bine:Da vina pe tine!


Un sfat deloc recomandat depresivilor dar al naibii de productiv pentru orice fiinta in viata.
Dar sa incepem cu inceputul.

Imi place conceptul de MOTIVATIONARE.
Stiu,cunosc,ca multi altii despre multele carti scrise despre acest subiect ce astazi ni se prezinta ca fiind obligatoriu pentru supravetuirea noastra in aceste timpuri.

Si da tind sa fiu de acord.
Motivationarea ajuta.
Cunoasterea de sine cu atat mai mult darrrrrrrrr SA DAI VINA PE TINE E DE-A DREPTUL EXTRAORDINAR.

Cred ca a da vina pe tine este cea mai dureroasa chestie ce o vei trai vreodata.

In momentul acela critic in care realizezi ca tot ceea ce simti/traiesti e din vina ta O sa-ti doresti sa crapi.

Adica efectiv o sa te URASTI. Ingrozitor.Dar asa incepe iubirea de sine.Este normal.

In momentul acela parintii nu exista,grasimea de pe picioare exista doar din vina ta(nu ai un metabolism incet esti doar lenesa),iubitul nesimtit a existat din cauza ca tu l-ai ales si faptul ca te afecteaza parerea celorlalti despre tine de-ti vine sa urli si sa plangi mereu e tot din vina ta ca esti slaba si dai importanta vorbelor unor dementi ce nu te cunosc in loc sa le raspunzi sarcastic si sa ii rogi Sa se duca dr....

1.E vina ta ca esti grasa. Asuma-ti asta.Fa sport.Zilnic.Viata ta se va schimba.Poti avea corpul ce ti-l doresti.Incearca doar.Nu te da batuta.
2.Nu ai o viata mai oribila decat a altora.Viata e oribila cu noi toti.Unii doar o accepta si merg mai departe.Cu totii urlam/plangem si dupa plangem iar.Pana ne trecem si ne ridicam si continuam.
3.Nu ai tu ´´norocul´´de a da doar de barbati rai.Tu ii alegi.Uita-te si tu la cine e alaturi de tine si te sustine.Pe el alege-l.E simplu.Solutia in general e mereu pe langa tine.
4.´´Sufar de sensibilitate´´ NU e o scuza..Cu toti ne nastem cu asa ceva.Unii insa se maturizeaza,adica accepta durerea mai usor.Nu e nici o capacitate supra-umana aici.Pe toti ne doare.
5.Nu alti oameni iti decid tie destinul.Tu ti-l faci singura.De la a decide daca sa crezi in critica/vorbele cuiva pana la a decide daca cineva merita iubirea/aprecierea ta.Tu decizi.VIATA TA E DOAR A TA.
6.Cariera ta nu depinde de greutatile din viata ta.Foarte multi oameni incercati de viata au ajuns miliardari sau foarte cunoscuti pentru ca au acceptat durerea din viata lor ca pe ceva normal si au cautat Lumina. Solutia salvatoare. Controlul destinului lor. Si tu poti. Zi de zi cate putin.Incepe astazi.Pregateste-te sa fii in viata ceea ce POTI nu ceea ce SE ALEGE.Controleaza.Si Realizeaza.

Durerea. Nu-ti fie frica de ea.Asuma-ti ideea ca e vina ta pentru tot ceea ce exista in viata ta.
Bucura-te de libertatea de a face fiecare zi extraordinara si frumoasa.
Simte puterea propriilor decizii.
Inspira.Expira.
Plangi.
Respira.

Esti libera.Zambeste.Traieste,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu